Laaturuokaa Naantalin Portista

Avoinna arkisin 06:30-21:00, La 11:00-21.00

Lounas

LounasWarikon maittava kotiruokatyyppinen lounas tarjoillaan arkipäivisin 10.30-14.00. Lounaan voit kasata eri vaihtoehdoista. Tarjolla on runsas ja monipuolinen salaatti, useampi pääruoka, keittolounas ja tuoretta leipää. Myös vegaanisen lounaan kokoaminen on meillä mahdollista. Jokainen ruoka pyritään mahdollisuuksien mukaan tekemään laktoosittomana/vähälaktoosisena ja usein myös gluteenittomana. Gluteenittomia vaihtoehtoja voit kysyä keittiöstä. Lounaaseen sisältyy kahvi tai tee sekä mahdollinen jälkiruoka. 

Kotiruoka- ja keittolounas arkisin 10.30-14.00

Lounas sekä keittolounas sisältävät leivän, juoman (maito, piimä, kotikalja, mehu, vesi) ja salaattipöydän. Lounaaseen sisältyy myös keitto. Meillä on tarjolla myös take-away – mahdollisuus.

Katso viikon lounaslista alta:

Aamupala

LounasWarikon aamupala tarjoaa raikkaan aloituksen päivääsi. Aamupalalla tarjoillaan mm. tuoreita sämpylöitä tai ruistassuja, hedelmiä, muroja, mysliä ja puuroa. Luonnollisesti kahvi tai tee tai kaakao kuuluu aamupalaan. Mahdollisuus myös pelkkään puuroaamiaiseen. Sämpylän, ruisleivän tai karjalanpiirakan voit ostaa helposti mukaan.

Aamupala on tarjolla arkisin 7.00-9.30

Grilliannokset

LounasWarikon yhtydessä toimii iltaisin Burgerwarikko. Annoksemme tausta juontaa juurensa Naantalin keskustassa sijainneesta ”Bunkkerista”. Valikoimistamme löydät muutamia legendaarisia grilliannoksia kuten makkaraperunat aurajuustolla tai ilman sekä hampurilaisista tutut Bunkkeri Special ja Ana´s Special, tietysti Bunkkerin majoneesilla sekä kotitekoisella sinapilla.  BurgerWarikon omana tuotteena mehevä Warikko-Burger. Kysy majoneesivaihtoehdoistamme!

Grilliannosten huuhtojaksi löytyy monipuolisesti Hartwallin limonaadeja sekä mm. Heinekenin alkoholiton olut.

Myös Grillituotteilla on Take Away – mahdollisuus!

Keittiö suljetaan puoli tuntia ennen sulkemista.

Voit tutustua BurgerWarikkoon ja grillimenuun osoitteessa www.burgerwarikko.fi

Pitopalvelu ja vuokratilat

Kokoustarjoilut, syntymäpäivät, häät, hautajaiset tai muut juhlat. Kysy tarjous tarjoiltavista meiltä! Voit myös järjestää erikseen sovitusti tapahtuman tai esimerkiksi kokouksen tiloissamme. Sisätilojemme koko on 76 asiakaspaikkaa, lisäksi kesäkaudella on myös terassi käytettävissä. Kysy tarjous alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Leipomo- ja kahvilatuotteet

Valikoimiimme kuuluu itse leivottua tuoretta pullaa, munkkeja, suolaista sekä makeaa piirakkaa. Kahvin voit nauttia myös jäätelön (Ingman), suklaan tai lakritsien (Fazer) kera. Leivomme tilauksesta myös suolaiset ja makeat kakut ja muut leivonnaiset. Voit tilata myös tuoreita leipiä kuten patonkeja tai saaristolaisleipää, sämpylöitä tai pullaa mukaan.

Kotiinkuljetus

LounasWarikko tarjoaa erikseen sovitusti kotiinkuljetuksen tilauksille lähialueella (n. 4km, kts.kartta). Suurempia kertatilauksia mahdollisuus tiedustella myös pidemmän kuljetusmatkan päähän.

Toimitamme sovitusti lounaita, grilliruokaa, leivonnaisia, leipiä ja juomia kotiinkuljetuksella yrityksiin ja kotitalouksiin. Toimitamme myös esimerkiksi kokousruokailuja ja kokoustarjoiluja lähialueelle.

Kuljetuspalvelu aloittaa perjantai iltana 5.3.2021!

Kuljetus on mahdollista ma-pe 10.30-22.00 ja la 12.00-22.00.

Kotiinkuljetus toimitusalue
Yhteydenotto

Maksujen vastaanottaminen onnistuu erittäin monipuolisesti käteisellä, sirulla, magneettijuovalla ja lähimaksulla. Käytössä ovat kaikki yleisimmät maksutavat: Mastercard, Visa, Visa Electron, Lahjakortit, Apple Pay, Lasku, American Express (Tulossa), Mobilepay sekä lounasetuihin kuulvat ePasssi, Smartum sekä Eazybreak.